Om meg

Om megMitt liv har bestått av mange opp og nedturer. Livet er ikke alltid så enkelt, det tror jeg de fleste har erfart. Jeg fant tidlig gleden av å bruke kroppen min, og da jeg som 18 åring startet med styrketrening visste jeg at jeg hadde funnet noe som var viktig for meg.


Fra jeg startet med styrketrening, har den vært en viktig del av livet mitt. Den har på mange måter vært med på å holde meg oppe i de tyngste periodene av livet. Det fysiske og det mentale er tett knyttet sammen, det har jeg virkelig erfart på godt og vondt gjennom livet.


I over 25 år har jeg jobbet i treningsbransjen, som instruktøt og personlig trener både privat, tilknyttet treningssentre og i ulike bedrifter. Jeg har også startet og driftet et eget senter i 10 år.


I slutten av 20-årene var jeg på kurs med Deborah Borgen for første gang. Det ble starten på min videre utvikling hvor jeg etterhvert fikk mer og mer fokus på å trene det mentale i tillegg til det fysiske.


Med et kontinuerllig ønske om å utvikle meg, bestemte jeg meg for at jeg ville bli instruktør i DB-System®️, som er et mentalt treningsprogram utviklet av Deborah Borgen.


I 2023 ble jeg sertifisert instruktør i DB-System®️


I dag jobber jeg kun med DB-System®️hvor vi har flere ulike typer kurs, også kombinasjonen fysisk og mental trening.


Ved bruk av teknikkene du lærer på kurs i DB-System vet jeg at det er mulig å få til det meste av endringer i livet. Jeg har selv erfart at det er mulig å gjøre store endringer, uansett hvilken situasjon du er i i livet ditt.


Du KAN klare det du vil og få til det du virkelig ønsker når du bare vet hvordan. 


Dette er noe jeg virkelig brenner for å dele videre til alle som har et ønske om det.


At hver og en av oss skaper det beste livet for oss selv vil gagne oss alle. Å få lov til å være med å dele denne kunnskapen og denne måten å leve på, er det som driver meg og gjør at jeg føler at jeg har en mening med livet mitt.


Klem fra meg <3