Referanser

Karianne Hove

Trenings - og livsstilsCoach

Tilbakemeldinger fra Kunder

Hilde, 38;


"Karianne har de rette egenskapene til å få selv oss som ikke er så glad i trening til å begynne å like det. Jeg gikk fra å føle meg slapp og umotivert etter et år i barselperm til å føle på velvære og mestring. Vondtene i kroppen forsvant også. Det at hun tilbød å komme hjem og trene meg var også avgjørende. Så morsomt å lære og bruke det man har ute i hagen sin eller inne i stua som elementer i treningen. Programmene er tydelig gjennomtenkt og det har vært gøy å se resultatene komme. Takk! 💕💕💪🏽💪🏽💕"

Morten


"Trening med deg har vært veldig positivt for meg!

Når jeg startet hadde jeg vond skulder pga. fall på rulleski (gammel mann med dårlig balanse, he he). Dette er nå helt borte, og jeg har blitt ca. like sterk i begge armene igjen også. Jeg har blitt sterkere generelt og har heller ikke vondt i ryggen. Jeg trener også en ekstra dag i uken for meg selv, den er mye lettere å få til når man har den faste dagen i uka med deg. Jeg håper vi kan fortsette med disse treningene videre også!"

Anne


"Etter at jeg begynte å trene med deg har jeg blitt generelt sterkere og har sjelden vondt i korsryggen. Var også tidligere plaget av en skulder som gikk ut av ledd og dette har blitt mye bedre. Føler også at jeg får mer energi av treningen og ikke minst tør jeg gå inn i et styrkerom å trene når det er andre folk der som ser veldig "proffe" ut. Så alle kursene dine har vært kjempebra!

An-Magritt;


"Takk for 12 flotte uker fylt med mye humor, hard trening og gode resultater. Det er nesten ikke til å tro hvor mye det er mulig å oppnå på relativt kort tid med dyktig veiledning når du passer på at jeg ikke tar noen shortcuts =) Du er så flink til å finne balansen mellom oppmuntrende motivasjon og nok push til å få meg til å yte mer enn jeg trodde var mulig. Det har vært en veldig positiv opplevelse for meg å ha deg som PT og å oppdage hvor gøy det faktisk er med målrettet styrketrening! Jeg skal i hvert fall ikke gi meg nå!"

 

Heidi


"Det aller viktigste for meg har vært at avtalen om PT fikk meg til faktisk å møte opp på treningen. Deretter er det ingen tvil om

at du klarte å motivere meg til mye større innsats enn jeg hadde vært i stand til selv. Dette har åpenbart ført til at jeg har blitt sterkere enn jeg ellers ville vært. Jeg har også stor tro på at treningen har ført til en bedre psykisk helse for meg i høst. Både pga. hyggelig sosial aktivitet, men også pga. effekten av fysisk trening. Sist men ikke minst er jeg glad for å ha lært mye om hvordan jeg kan gjennomføre styrketrening - jeg har fått grunnlag for å kunne sette opp et program også på egenhånd."

Wenche


"Tusen takk for en morsom og bra treningsperiode. Jeg synes det har vært kjempebra. Mange bra øvelser med god variasjon. Blir skikkelig sliten på relativt kort tid. Får opp puls og blir sterkere. Tusen takk for inspirasjon!